Wednesday, 20 June 2012

Friedha - Jangan Ngarep - Ken Arok

Info :
Orkes: Ken Arok
Title: Jangan Ngarep
Artist: Friedha
Album: Live In Tawangmangu
Year: 2012

TusFiles :
Friedha - Jangan Ngarep - Ken Arok.mp3 - 4.2 MB

 

No comments:

TASYA ROSMALA - SAWANGEN with ONE NADA

TASYA ROSMALA - SAWANGEN with ONE NADA